ПРЛ Исток мушкарци - ПРЛ Исток мушкарци
  • Зајечар 1949
  • 42 18
    32 17
  • Јединство 1974

Службена лица

Барбуловић Никола Судија А
Вељковић Марко Судија Б
Илић Милош Делегат

Зајечар 1949

Играч 2` ДК МВП

Јединство 1974

Играч 2` ДК МВП
Top