ПРЛ Запад мушкарци - ПРЛ Запад мушкарци
  • РК Шамот-65 2
  • 22 12
    23 12
  • ОРК Металац

Службена лица

Барјактаревић Јован Судија А
Миленковић Александар Судија Б
Васовић Бошко Контролор

РК Шамот-65 2

Играч 2` ДК МВП

ОРК Металац

Играч 2` ДК МВП
Top