ПРЛ Запад мушкарци - ПРЛ Запад мушкарци
  • РК Шамот-65 2
  • 29 15
    27 13
  • РК Јагодина

Службена лица

Тепавчевић Бојан Судија А
Тепавчевић Горан Судија Б
Максовић Бојан Делегат

РК Шамот-65 2

Играч 2` ДК МВП

РК Јагодина

Играч 2` ДК МВП
Top