ПРЛ Исток мушкарци - ПРЛ Исток мушкарци
  • РК Дубочица-54 2
  • 38 20
    36 20
  • РК Слога

Службена лица

Спасић Дејан Судија А
Цветковић Марко Судија Б
Петровић Душан Делегат

РК Дубочица-54 2

Играч 2` ДК МВП

РК Слога

Играч 2` ДК МВП
Top