ПРЛ Исток мушкарци - ПРЛ Исток мушкарци
  • РК Дубочица-54 2
  • 42 21
    30 16
  • РК Житорађа

Службена лица

Спасић Дејан Судија А
Цветковић Марко Судија Б
Стојанац Љиљана Делегат

РК Дубочица-54 2

Играч 2` ДК МВП

РК Житорађа

Играч 2` ДК МВП
Top