ПРЛ Запад мушкарци - ПРЛ Запад мушкарци
  • РК Локомотива
  • 25 13
    24 13
  • РК Шамот-65 2

Службена лица

Барјактаревић Јован Судија А
Миленковић Александар Судија Б
Васовић Бошко Делегат

РК Локомотива

Играч 2` ДК МВП

РК Шамот-65 2

Играч 2` ДК МВП
Top