ПРЛ Запад мушкарци - ПРЛ Запад мушкарци
  • РК Јагодина
  • 35 16
    24 12
  • РК Жупа 54

Службена лица

Петровић Душан Судија А
Јовановић Марко Судија Б
Петровић Александар Делегат

РК Јагодина

Играч 2` ДК МВП

РК Жупа 54

Играч 2` ДК МВП
Top