ПРЛ Исток мушкарци - ПРЛ Исток мушкарци
  • РК Бор
  • 32 21
    32 19
  • РК Зајечар 1949

Службена лица

Спасић Дејан Судија А
Цветковић Марко Судија Б
Илић Милош Делегат

РК Бор

Играч 2` ДК МВП

РК Зајечар 1949

Играч 2` ДК МВП
Top