ПРЛ Исток мушкарци - ПРЛ Исток мушкарци
  • Житорађа
  • 31 19
    33 18
  • Ртањ

Службена лица

Цветковић Марко Судија А
Спасић Дејан Судија Б
Козић Златко Делегат

Житорађа

Играч 2` ДК МВП

Ртањ

Играч 2` ДК МВП
Top