ПРЛ Исток мушкарци - ПРЛ Исток мушкарци
  • ГРК Младост Врање
  • 37 17
    37 18
  • РК Морава

Службена лица

Голубовић Иван Судија А
Јанковић Милан Судија Б
Павловић Дејан Делегат

ГРК Младост Врање

Играч 2` ДК МВП

РК Морава

Играч 2` ДК МВП
Top