ПРЛ Исток мушкарци - ПРЛ Исток мушкарци
  • Нишка Бања
  • 37 21
    32 14
  • Јастребац

Службена лица

Спасић Дејан Судија А
Цветковић Марко Судија Б
Станковић Валентина Делегат

Нишка Бања

Играч 2` ДК МВП

Јастребац

Играч 2` ДК МВП
Top