Breadcrubs-image

Финале КУП-а групе ИСТОК у Власотинцу

Спортски центар "Власина" у Власотинцу је место где ће се у четвртак 08.12.2022. године од 19 часова за пехар победника Купа у оквиру групе Исток борити Омладински рукометни клуб Власотинце и Рукометни клуб Топличанин из Прокупља. Топличанин је члан Аркус супер лиге и пружио је веома добре партије у јесењем делу, и намучио је многе екипе попут Динама, Црвене Звезде, Радничког из Крагујевца, а у последњој утакмици је направио праву сензацију одигравши нерешено против веома респектабилног и јаког клуба какав је Металопластика из Шапца.


ОРК Власотинце се тренутно налази у средини табеле Супер Б рукометне лиге, али без обзира на бодовни салдо, ни једна екипа није успела да их надигра, поготово не на домаћем терену, где пружају добре партије пред својом верном публиком.


Без обзира на фаворизовану екипу из Прокупља, Власотинце веома мотивисано улази у ову утакмицу и покушаће да се изненади противника и освоји трофеј, што би им омогућило пласман у даље такмичење, тј преткола Куп-а Србије.


Да ли ће у томе успети, или ће Топличанин и у четвртак показати своју доминацију, остаје да видимо.


Утакмицу суди судијски пар из Лесковца, Цветковић Душан и Николић Игор, док ће делегат бити Тасић Слободан, такође из Лесковца.


Утакмицу можете пратити и путеm званичног Youtube канала Власотинце Info desk 


https://www.youtube.com/c/VlasotinceInfoDesk


 

Top