Breadcrubs-image

РК УБ победник КУП-а РСЦС - група запад

Пехар намењен освајачу Купа западне Србије остаје у витринама РК Уб-а, обзиром да им је овај пехар припао и у прошлој сезони. Они су у синоћној финалној утакмици пред око 400 верних навијача резултатом 28:26 (16:12) савладали екипу Гоч - Меркур из Врњачке бање. Након завршетка обавеза и јесењег дела првенства у Супер Б рукометној лиги, била је ово последња званична утакмица за оба клуба у овој години.


Љубитељи рукомета су могли да уживају у једној лепој, неизвесној и коректној утакмици, где је виђено доста лепих и атрактивних потеза. За најбољег играча утакмице проглашен је играч Уб-а Иван Стојановић са 5 постигнутих голова, али је до победе екипу сасвим сигурно носио и Алавања Андрија који се 11 пута уписао у листу стрелаца.


По завршетку утакмице уприличена је церемонија доделе медаља и пехара. Медаље финалисти уручио је делегат утакмице Мирослав Колак.


Златне медаље уручио је прослављени рукометаш и тренер Ненад Максић, док је пехар намењен победнику доделио Александар Џајић Јовановић, потпредседник општине Уб.

Top