Breadcrubs-image

РК ТОПЛИЧАНИН освајач КУП-а групе Исток

Синоћ је у СРЦ "Власина" одиграна финална утакмица Купа групе Исток, у којој је РК Топличанин славио против екипе домаћина ОРК Власотинце резултатом 28:36 ( 17:18 ), и тиме други пут за редом освојио трофеј намењен победнику Купа. 


У првом полувремену виђена је равноправна игра два ривала, док је у другом полувремену ипак у овом тренутку квалитетнији састав гостију, без већих проблема успео да тријумфује, и тиме оправда епитет фаворита у овој утакмици. Коректна игра у духу фер плеја била је током свих 60 минута.


По мишљењу тренера за најбољег појединца финала изабран је играч гостујуће екипе Сеад Међедовић, који је постигао 6 погодака.


По завршетку утакмице уприличена је церемонија доделе медаља и пехара. Медаље финалисти као и победнику уручили су председница Такмичарске комисије РСЦС Ивана Јовановић и делегат утакмице Слободан Тасић, док је пехар капитену Љубомиру Јанићијевићу уручио Генерални секретар РСЦС Небојша Видановић.


Топличанин наставља такмичење у 1/8 финала ( претколо ) Купа Србије, где ће вољом жреба бити домаћин некој од екипа које су у претходној сезони биле пласиране од 5. до 8.места у Аркус лиги.

Top