Breadcrubs-image

Обавештење клубовима за подношење пријаве за ТМК

Поштовани.


Крајем августа месеца 2023. године, на мејл адресе свих клубова који се такмиче на територији коју покрива РСЦС и КиМ, је директор ТМК РСЦС и КиМ, послао мејл са молбом за пријаву екипа за ТМК за такмичарску сезону 2023/2024. Овим путем вас обавештавам и путем сајта како можете да пријавите екипу за ТМК, као и обрасце које требате да попуните. Напомињем да сам вам обрасце послао на мејл, ако вам требају додатне информације, молим вас да се обратите на познати мејл sekretar.rscslmk@gmail.com или директно контактирајте директора ТМК РСЦС и КиМ.


                                   


Молба клубовима за пријаву и лиценцирање екипе за такмичење у ЛМК РСЦС и КиМ за сезону 2023/2024.


Ниш, 29.08.2023


sekretar.rscslmk@gmail.com


  


Поштовани клубови.


Желим пре свега да вас све поздравим, и да вам пожелим свако добро, како на приватном, тако и на овом нашем спортском плану, и да свима вама пожелим успех у свим такмичењима у којима ће те учествовати у предстојећој такмичарској сезони 2023/2024.


Што се тиче такмичења у ЛМК у организацији РСЦС и КиМ, одлуком управног одбора РСЦС и КиМ, као и РСС, ја сам именован и ове године за директора ТМК РСЦС и КиМ.


Како би се што боље припремили за организацију такмичења у предстојећој такмичарској сезони 2023/2024, молим све клубове да у траженом року попуне захтеване обрасце:



  1. Пријава за такмичење 2023/2024 (рок до 15.09.2023.год.),

  2. Захтев за издавање лиценци за такмичарску сезону 2023/2024.(рок до 20.09.2023.год.).


Потребне обрасце вам достављам у прилогу мејла.


Одлуком управног одбора РСС, све екипе које се такмиче у лигама под окриљем РСС и РСЦС и КиМ су биле у обавези, да приликом подношења пријаве екипе за такмичење, за сезону 2023/2024 годину (да би уопште могли да добију дозволу за такмичење сениорских екипа), обавезно доставе и податак у којим млађим узрасним категоријама, пријављују екипу за такмичење. Молим екипе које су послале пријаву за такмичење 2023/2024 такмичарској комисији (да би сте добили дозволу за такмичење), пошаљу поново пријаву за такмичење за млађе категорије директору ТМК односно мени.


 


Подсећам вас да је свака екипа у обавези да има макар једну екипу у такмичењима млађих категорија, јер у противном се екипа кажњава по дисциплинском правилнику РСС.


Имајући све ове чињенице у виду, као и нека негативна искуства из предходних година (где су се екипе пријављивале за учешће у лигама млађих категорија, да би добиле дозволу за сениорску екипу, а после тога одуговлачиле са доставом захтева за лиценцирање екипа у млађим категоријама, или уопште нису лиценцирале екипе у млађим категоријама), желим да свим клубовима скренем пажњу на време и да вас упознам са начином функционисања ТМК ове године.


Желим да скренем пажњу и екипама које пријаве своје екипе за ТМК РСЦС и КиМ, да су у обавези да у њему учествују у складу са пропозицијама такмичења.


Схватам све ваше обавезе око ваших сениорских екипа, али вас молим још једаред да испоштујете рокове које сам навео, како би несметано могли да организујемо и спроведемо ТМК у сезони 2023/2024 на нивоу РСЦС и КиМ.


Такође молим клубове који имају сарадњу са клубовима, који нажалост немају сениорску екипу у такмичењу, али желе да учествују у ТМК РСЦС и КиМ, да таквим клубовима слободно проследе овај мејл, како би евентуално и они могли да пријаве екипе за ТМК.


Схватите, да би се све око ЛМК организовало на време и да први део такмичења спроведемо успешно по регионима, обавезно морају све екипе да испоштују и доставе тражену пријаву за такмичење и захтев за лиценцирање у наведеним роковима. Систем такмичења и групе са екипама зависиће једино од броја пријављених екипа (накнадно убацивање екипа које закасне, биће готово немогуће одрадити). Приликом одређивања група за први део такмичења биће узет у обзир регионални положај екипе (што је више могуће да екипе, односно градови екипа, буду што ближе у групи). За други део такмичења (супер лигу), као и предходних година у свакој узрасној категорији ће се квалификовати по 8 најбољих екипа. Док ће на државном првенству у организацији РСС, да учествују 4 екипе испред РСЦС и КиМ, у свакој узрасној категорији.


Молим све клубове такође да обрате пажњу на дозволу за рад тренера, и да евентуалне проблеме са дозволама тренера реше на време како би екипе могле несметано да се такмиче. Подсећам вас да су тренери у ТМК у обавези да имају ниво 1, како би могли да воде екипу.


За све нејасноће и евентуална питања везана за пријаву и лиценцирање екипа, као и прошле године стојим вам на располагању.


Екипама које се такмиче на регионалном нивоу (сениорске прве и друге лиге), желим да напоменем да ћу приликом састанка представника лига (директора лига) са клубовима, бити присутан и ја као директор ТМК, тако да ћемо моћи да се видимо тада и евентуално решимо неке проблеме и недоумице, као и да се договоримо око функционисања такмичења.


На крају још једном вас све поздрављам и свима нама желим успешну сарадњу у предстојећој такмичарској сезони.


-прилог број 1 – Пријава за такмичење 2023/2024
-прилог број 2 – Захтев за издавање лиценци за такмичарску сезону 2023/2024


 


 


    Директор ТМК ЦС и КиМ

Top